Izvor: Danas, 08.Feb.2022, 22:39

Šetnjom kroz centar grada završen protestni skup u Kragujevcu

Šetnjom kroz centar grada završen je večeras protest koji su u Kragujevcu u organizovali Kreni-promeni i Saveza ekoloških organizacija Srbije. U Pešačkoj zoni okupilo se više stotna Kragujevčana i ekoloških aktivista iz Rekovca, Jagodine i Beograda i još jednom poslali jasnu poruku da Srbija nije na prodaju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manojlović: Vlast da ispuni obećanje i zabrani eksploataciju litijuma

Izvor: Beta, 08.Feb.2022

 Direktor kampanja pokreta Kreni-promeni zatražio je večeras na protestu "Srbija nije na prodaju" u Kragujevcu da vlast sprovede svoje obećanje i otera Rio Tinto" i zabrani iskopavanja litijuma i bora na nivou cele Srbije."Ono što važi za Rio Tinto ima da važi za svaku kompaniju", rekao je Manojlović...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.