Roj stršljenova ubio odbornika u Užicu

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj stršljenova ubio odbornika u Užicu

Jeziva smrt gradskom odbornika.

Vladan Marković (43), odbornik u Skupštini grada Užica, preminuo je sinoć od posledica ujeda stršljenova.

Smrtonosni virus stigao u Srbiju, zaraženo 10 osoba: Ako primetite ove simptome HITNO SE JAVITE LEKARU!

Marković, koga su Užičani pod nadimkom Čedo znali kao odličnog čoveka i prekaljenog majstora za varenje auspuha, jezivu smrt dočekao je u selu Zlodol između Bajine Bašte iz Užica gde je juče popodne brao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << maline.

UPOZORENJE 15 ljudi se otrovalo gljivama, a ovo su simptomi na koje treba obratiti pažnju

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", Marković je, u sredu predveče, pošto izašao iz malinjaka, krenuo sam svojoj kući u Zlodolu, i na putu do nje zatekao jedno prase koje je izašlo iz komšijkog imanja i potrčao za njim želeći da ga vrati. U tom trenutku na naleteo je na roj stršljenova koji su ga napali.

Evo u kom slučaju ubod insekata može da bude smrtonosan

Sav izujedan po licu uspeo je da istrči uz brdo do kuće svoje tetke kojoj je ispričao da šta se desilo, rekaviši da se guši, nakon čega je preplašena žena pozvala Hitnu pomoć iz Bajine Bašte.

Lekari su veoma brzo stigli do njene kuće, ali Markoviću nije bilo spasa. Lekari su nažalost mogli samo da konstatuju smrt.

Užički odbornik biće sahranjen sutra na groblju Sarića osoje.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbornika na smrt izujedali stršljenovi dok je jurio prase

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018

Vladan Marković (43), odbornik u Skupštini grada Užica, tragično je sinoć preminuo od posljedica ujeda stršljenova...Kako pišu mediji, Markovića su stršljenovi napali u selu Zlodol između Bajine Bašte iz Užica, gdje je u srijedu popodne brao maline...Prema nezvaničnim saznanjima "Blica",...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.