Bizarna smrt odbornika iz Užica

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarna smrt odbornika iz Užica

Vladan Marković (43), odbornik u Skupštini grada Užica, tragično je sinoć preminuo od posledica ujeda stršljenova.

Kako pišu mediji, Markovića su stršljenovi napali u selu Zlodol između Bajine Bašte iz Užica, gde je u sredu popodne brao maline.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", Marković je, u sredu predveče, pošto izašao iz malinjaka, krenuo sam svojoj kući u Zlodolu, i na putu do nje zatekao jedno prase koje je izašlo iz komšijkog imanja i potrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za njim želeći da ga vrati. U tom trenutku na naleteo je na roj stršljenova koji su ga napali.

Sav izujedan po licu uspeo je da istrči uz jedno brdo do kuće svoje tetke kojoj je ispričao da se desilo i da se guši, a ona je potom pozvala Hitnu pomoć iz Bajine Bašte.

Lekarska ekipa ubrzo je stigla u Zlodol ali nije mogla da pomogne Markoviću koji je već bio mrtav.

Užički odbornik biće sahranjen sutra na groblju Sarića osoje, prenose mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Detalji BIZARNE SMRTI odbornika iz Užica: Vladan bio ALERGIČAN na ubod stršljena?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 06:18

Sagovornik kaže da je nesrećni Marković, sav izujedan po licu i telu, uspeo da se domogne rodbinske kuće..Vladan Marković (43), odbornik u Skupštini grada Užice, preminuo je prekisnoć kad su ga izujedali stršljeni u selu Zdol, gde je imao malinjak. Postoji sumnja da je Marković bio alergičan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.