Ranjeni mladić na intenzivnoj nezi

Izvor: S media, 22.Feb.2010, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni mladić na intenzivnoj nezi

Teško ranjeni Ivan P. koji je na slavlju u Cerovcu kod Kragujevca pogođen hicem iz pištolja u slepoočnicu, nalazi se na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra Kragujevac.

Lekari, za sada, ne žele da daju bilo kakve prognoze o oporavku mladića koji je nakon ranjavanja operisan u KCK.

Na slavlju, koju je povodom položenog vozačkog ispita organizovao Nemanja Č., Stefan B. je uzeo pištolj Nemanjinog oca sa visećeg dela u kuhinji.

Misleći da je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oružje prazno, povukao je obarač, ali je pištolj opalio i metak pogodio Ivana u glavu.

Kragujevačka policija uhapsila je Stefana B. (18) i sprovela ga istražnom sudiji koji mu je, nakon saslušanja odredio pritvor.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.