Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju Jovanjica

Izvor: RTS, 17.Dec.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica"

Specijalni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor većinskom vlasniku kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenima za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.
Pritvor im je produžen na predlog tužilaštva za organizovani kriminal, po čijem su nalogu uhapšeni 14. oktobra, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Protiv Koluvije i još devet >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osumnjičenih je u toku istraga tog tužilaštva zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je po nalogu tužilaštva ušla na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, i kako je tada saopšteno, tamo pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.
Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VLASNIK "JOVANJICE" OSTAJE IZA REŠETAKA Specijalni sud produžio pritvor Koluviji i pomagačima za još 30 dana

Izvor: Blic, 17.Dec.2019

Specijalni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor većinskom vlasniku Kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumničenim za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.