Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2009, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo posle pljačke zlatare

Posle pokušaja pljačke zlatare kod pijace "Đeram" u Bulevaru kralja Aleksandra, u Beogradu, jedna osoba, za koju se sumnja da je jedan od lopova, prebačena je u Urgentni centar gde je i preminula od posledica ranjavanja. Portparol Hitne pomoći saopštila je da je u pokušaju pljačke ranjen vlasnik zlatare.

Očevici su preneli da su dve osobe povređene, od kojih je jedna bila čovek koji je pokušao da opljačka zlataru.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da je ta služba oko 13.50 dobila poziv od policije i da je javljeno da je bila pucnjava na Đeram pijaci.

"Dve osobe su povređene, jedna je prevežena privatnim vozilom, a druga našim vozilom u salu za reanimaciju Urgentnog centra", rekla je Macura, dodavši da je r.

Prema njenim rečima, ta osoba je imala dve ustrelne rane ispod levog pazuha, bila je bez pritiska i pomućene svesti u trenutku dolaska Hitne pomoći.

I pored preduzetih mera, ranjeni čovek je preminuo od posledica ranjavanja. U službi za informisanje MUP-a nisu mogli za sada da daju više informacija o napadu, jer je uviđaj policije u toku.

Predstavnica za medije Hitne pomoći Nada Macura izjavila je da je reč o muškarcu između 20 i 25 godina starosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.