Potukao se sa čovekom pa ga pregazio autom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2020, 13:45

Potukao se sa čovekom pa ga pregazio autom

Nakon verbalnog i fizičkog obračuna, koji se noćas dogodio ispred jednog od smederevskih lokala, preminuo je muškarac A. R. (49).

Kako je RTS-u potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu, osumnjičeni za ubistvo, N. D. (57) se nalazi u pritvoru.

Mediji navode da je telo žrtve poslato na obdukciju, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Kako piše pink.rs, prvi rezultati istrage pokazuju da je žrtva do 2 sata jutros bio ispred jednog lokala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Smederevu. Sumnja se da je tu došlo do fizičkog okršaja, kao i da je nakon toga pregažen automobilom.

Na licu mesta je obavljen uviđaj i zatečen automobil marke "mercedes" na kom su pronađena oštećenja na vetrobranskom staklu.

Takođe, pored automobila su pronađeni ašov i lopata sa tragovima krvi.

Obdukcija će utvrditi od čega je tačno preminuo A. R.

Vlasnik pronađenog "mercedesa", Nenad D. (57), priveden je i osumnjičen je za ubistvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.