Izvor: B92, 14.Avg.2009, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija otkrila autora grafita

Beograd -- Policija je privela Radivoja R. (18) iz Valjeva zbog osnovane sumnje da je ispisao nacističke grafite na dva mesta u gradu.

Radivoje R. je sinoć na dva mesta u gradu sprejem ispisao grafite "Nema predaje" i "Nacionalni stroj". U saopštenju je navedeno da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Valjevu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova ranije danas rečeno je Tanjugu da je na bisti partizanskog heroja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stevana Filipovića kod Doma kulture u Valjevu nepoznata osoba nacrtala nacistički simbol - kukasti krst.

Na zgradi Doma kulture u centru grada, takodje jutros, osvanuli su ispisani grafiti "Nema predaje" i "Nacionalni stroj", rečeno je u MUP-u.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.