Policajca odao telefonski razgovor

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajca odao telefonski razgovor

VALJEVO - Kriminalna grupa koja je u Valjevu uhapšena zbog ubistva Željka Đedovića (30) iz tog grada, bila je gora i od zemunskog klana. Na čelu ove grupe nalazi se

Milan Lazarević (38), zvani Laza Bombaš, vlasnik agencije za obezbeđenje „Polito“, a s njim su uhapšeni i Milan Milinković (33), Nebojša Goloskoković (28) i Aleksandar Pavlović (38) iz Valjeva, i Zoran Jeličić (40) iz Beograda, osumnjičen za ubistvo Đedovića.

Policija ih sumnjiči za zločinačko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << udruživanje, ubistva, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, iznude i nanošenje lakih i teških telesnih povreda, a na čelu te devetočlane grupe koja je duže vreme iznuđivala novac bio je Milan Lazarević.

ISLEĐIVANJE

Posle desetočasovnog saslušanja, koje je trajalo tokom čitave noći do ranih jutarnjih sati, pritvor je određen Milanu Lazareviću (38), zvanom Laza Bombaš, Milanu Milinkoviću (33), Nebojši Goloskokoviću (28) i Aleksandru Pavloviću (38) iz Valjeva, kao i Zoranu Jeličiću (40) iz Beograda.

Od sredine 2007. godine "Polito" obezbeđuje i Narodni muzej u Valjevu. Mesečno, za tu uslugu, iz budžeta grada Valjeva izdvaja se 100 evra u dinarskoj protivvrednosti. "Polito" obezbeđuje filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje u Valjevu." INTERESANTNO JE takodje da "Polito" obezbedjuje i Ekonomsku skolu u Valjevu. Sin vlasnika agencije je (ne)redovni ucenik ove skole.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.