Pokušaj krijumčarenja 40 kg heroina na Gradini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj krijumčarenja 40 kg heroina na Gradini

Službenici Uprave carina iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja su na graničnom prelazu Gradina rano jutros sprečili krijumčarenje oko 40 kilograma heroina.

Kako je saopšteno iz Uprave carina, oko 3 sata iza ponoći, službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja su na graničnom prelazu Gradina , na ulazu u zemlju, izdvojili za detaljan pregled kamion za koji se sumnjalo da prevozi drogu.

U pitanju je hladnjača slovenačkih registarskih oznaka koja se kretala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na relaciji Turska - BiH.

Nakon pregleda na mobilnom skeneru, carinici su na snimku u krovu hladnjače uočili nepravilnosti koje sugerišu da se tu krije nelegalan tovar.

Detaljnim pregledom koji je podrazumevao i skidanje lajsne iznad termo kinga otkriveni su paketići narkotika.

Prema izjavi vozača reč je o tovaru heroina, a prema prvim, grubim procenama radi se o količini od 40 kilograma.

Kako je saopšteno, detaljnije informacije biće dostavljene čim ceo tovar bude izvađen i izmeren.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Švercovali 80kg heroina u hladnjači

Izvor: B92, 13.Dec.2014

Na graničnom prelazu Gradina sprečen je pokušaj krijumčarenja oko 80 kilograma heroina u Srbiju, saopšteno je iz Uprave carina...Akciju je izvelo Odeljenje za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, oko tri časa posle ponoći. Veliki tovar heroina otkriven je detaljnom kontrolom hladnjače slovenačkih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.