U krovu hladnjače 80 kilograma heroina

Izvor: Beta, 13.Dec.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U krovu hladnjače 80 kilograma heroina

GRADINA, 13. decembar 2014. (Beta) - Carinici su sprečili krijumčarenje oko 80 kilograma heroina na graničnom prelazu "Gradina" na granici Srbije i Bugarske, saopštila je u subotu Uprava carina.

Heroin je otkriven prilikom kontrole jedne hladnjače slovenačkih registarskih oznaka kojom su prevoženi konditorski proizvodi iz Turske u Bosnu i Hercegovinu, navedeno je u saopštenju.

Droga je nadjena u delu za izolaciju ispod krova hladnjače, spakovana u nekoliko metalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kutija.

Kako je navedeno u saopštenju kontrola tog vozila i dalje traje i posle svega vozač i narkotici biće predati u dalju nadležnost Tužilaštva i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.