Podignut optužni predlog protiv vozača Zorana Babića

Izvor: RTS, 11.Sep.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignut optužni predlog protiv vozača Zorana Babića

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv vozača koji je osumnjičen da je 31. januara izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu.
U optužnom predlogu se navodi da je vozač bio u stanju da shvati značaj svog dela i da upravlja svojim postupcima, kao i da je u automobil "opel astra" udario na samoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naplatnoj rampi brzinom od 93 kilometra na čas, iako je ograničenje u zoni naplatne rampe 60.
Vozač automobila "škoda superb" je nakon nesreće koja se dogodila 31. januara zadržan u policiji do 48 sati, a tužilaštvo predlaže kaznu od najmanje pet godina zatvora i meru zabrane upravljanja motornim vozlom, takođe od pet godina.
U nesreći na naplatnoj rampi Doljevac je nastradala jedna žena. Dvoje putnika je laške, a dvoje teško povređeno, među kojima i direktor Koridora Srbije Zoran Babić, koji je bio u "škodi superb".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Podignut optužni predlog protiv vozača Zorana Babića

Izvor: B92, 11.Sep.2019

Niš -- Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv vozača direktora Koridora Srbije Zorana Babića, zbog teške nesreće na naplatnoj rampi...Podsetimo, u nesreći na naplatnoj rampi Doljevac poginula je jedna ženska osoba, dok su dvoje putnika laške, a dvoje teško povređeni,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.