Izvor: S media, 14.Avg.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peranovićeva žena danas svedočila o ubistvu

Prvi svedok koji će biti saslušan u istrazi protiv sveštenika Branislava Peranovića (54), osumnjičenog za teško ubistvo Nebojše Zarupca (39), štićenika Centra za odvikavanje od droge “Sretenje” u Jadranskoj Lešnici kod Loznice, bila je Peranovićeva supruga Milanka.

Istražni sudija Višeg suda u Šapcu Slobodan Velisavljević je potvrdio je za S media portal da je Milanka Peranović danas dala iskaz u istrazi:

- Gospođa Peranović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nije iskoristila mogućnost da kao bliski srodnik osumnjičenog odbije da svedoči. Ona je puna dva sata govorila o radu Centr za lenečenje bolesti zavisnosti 'Sretenje', kao i o pokojnom Nebojši Zarupcu i okolnostima pod kojima je Centar radio.

Na pitanje kada će biti saslušani ostali svedoci, pre svega dvojica Peranovićevih saradnika koji su sveštenika obavestili da je Zarupcu pozlilo, sudija je odgovorio:

- Još nismo odredili dinamiku saslušanja, niti ko će sve biti pozvan kao svedok.

Preliminarni nalaz o uzorku smrti je pokazao da je Zarubac umro usled gušenja želudačnim sadržajem. Neposredno pre toga zadobio je od 50 do 100 udaraca, od čega mu je pozlilo. Počeo je da povraća i pao u tešku komu iz koje se više nije probudio.

(S media, Blic)

FOTO: sretenje.org

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.