Izvor: RTS, 10.Jun.2021, 17:17

Određen pritvor saradnicima Darija Đorđevića

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana četvorici osumnjičenih pripadnika organizovane kriminalne grupe Darija Đorđevića, koji je uhapšen u Beču.
Pritvor je određen za S. R., P. N., S. Z., O. T., dok su dvojica osumnjičenih V. S. i M. J. u bekstvu.
U saopštenju suda se precizira da im je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku.
Na ovo rešenje sudije za prethodni postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imaju pravo žalbe u roku od tri dana.
S. R., P. N., S. Z., O. T. su ranije danas saslušani u tužilaštvu. Oni su uhapšeni u Beogradu pre dva dana.
Postoji osnovana sumnja da su ova lica izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćene prodaje i stavljanja u promet opojnih droga. 
Organizator ove grupe je, kako se sumnja, Đorđević (33), koji je pre dva dana uhapšen u Beču, a po informacijama bezbednosnih službi Srbije, tom prilikom zaplenjeno je i oko deset kilograma heroina.
Mediji Đorđevića nazivaju Dekster mada je tužilaštvo pre dva dana saopštilo da mu je nadimak Đoks.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Deksterove pomagače predložen pritvor, oni i dalje u bekstvu

Izvor: B92, 10.Jun.2021

Beograd -- Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudu da odredi pritvor osumnjičenima da su pripadnici organizovane kriminalne grupe Darija Ðorđevića...Tužilaštvo je prethodno donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv sedam osumnjičenih - Darija Đordevića zvanog Ðoks, Stefana...

Nastavak na B92...

Određen pritvor pripadnicima Deksterove grupe

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2021

Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu je, nakon saslušanja S.R, P.N, S.Ž. i O.T, doneo rešenje kojim je osumnjičenima odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti da u kratkom vremenskom periodu ponove krivično delo.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.