Novaković ubio Medojevića i sebe

Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaković ubio Medojevića i sebe

BEOGRAD - Beživotna tela radnika vlade Milana Medojevića i Predraga Novakovića pronađena su juče u službenom "audiju A6" (BG 12-11) oko 15 časova u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića 124.

Medojević bio šef Novakoviću

RTS navodi da je, prema nezvaničnoj rekonstrukciji događaja, vozač vladine Uprave za zajedničke poslove Novaković  ubio  svog bivšeg šefa Medojevića, zamenika načelnika odeljenja za zajedničke poslove u prethodnoj Vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Srbije, i potom izvršio samoubistvo.

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je da je reč o ubistvu i samoubistvu i da su obojica radili u Upravi za zajedničke poslove Vlade Srbije.

- Predrag Novaković je vozač Ministarstva za dijasporu, a Milan Medojević je  ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen - rekao je Veljović. Direktor policije je dodao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao ispred zgrade Milana Medojevića i telefonom ga pozvao da siđe.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.

Veljović je rekao da se, za sada, ne zna čije je oružje, kao i da li je u ilegalnom ili legalnom posedu. Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima. Uviđaj o ovom događaju je u toku.

Ag

Uvijek je potresno cuti ovakve vijesti, pogotovo ako ste nekog poznavali, neka im je laka crna zemlja!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.