Niš: Žena teško povređena u požaru

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Žena teško povređena u požaru

Nišlijka (56) zadobila je opekotine opasne po život, dok je povrede šake zadobio njen suprug (62) kada je izbio požar u prizemlju kuće u Dečanskoj ulici broj 15

To je rečeno u niškoj policiji.

Kako je rečeno agenciji Beta, požar je izbio u utorak uveče.

"Prema prvim informacijama, žena se nalazila u prostoriji u kojoj je izbio požar. Pretpostavlja se da je spavala i da zbog toga nije primetila vatru i dim. Njen suprug je pozvao vatrogasce i hitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoć. On je sa komšijom praktično golim rukama gasio požar i tako je povređen", rekli su u policiji.

Uzroci požara za sada nisu poznati, ali se sumnja da je požar izavalo varničenje iz utičnice. "O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i ustanovljeno je da nema elemenata krivičnog dela", istakli su u policiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlijka teško povređena u požaru, suprug lakše

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2018

Nišlijka stara 56 godina zadobila je opekotine opasne po život, dok je povrede šake zadobio njen suprug (62) kada je izbio požar u prizemlju kuće u Dečanskoj ulici broj 15, rečeno je u niškoj policiji...Kako je rečeno agenciji Beta, požar je izbio u utorak uveče..."Prema prvim informacijama,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.