Nišlijka teško povređena u požaru u Dečanskoj ulici, lekari se bore za njen život

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Sep.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka teško povređena u požaru u Dečanskoj ulici, lekari se bore za njen život

U požaru koji je sinoć izbio nešto pre 19 časova u prizemlju kuće u Dečanskoj ulici, žena stara 56 godina zadobila je teške opekotine, dok je njen suprug (62) zadobio je opekotine šake, potvrdili su PU Niš.

Lekari KC Niš bore se za život žene, kojoj je opekotinama zahvaćeno 95 odsto kože, kažu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Uzrok izbijanja požara, za sada je nepoznat, ali postoji sumnja da je vatra izbila zbog neispravne utičnice, dodaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << niškoj policiji.

Kako navode u policiji, "žena se nalazila u sobi u kojoj je izbio požar, i pretpostavlja se da je zaspala i nije primetila vatru i dim. Suprug je odmah pozvao vatrogasce i hitnu pomoć, ali je i sa komšijom gasio požar golim rukama gasio požar i tako zadobio povrede“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

TRAGIČAN EPILOG Preminula žena kojoj je izgorela cela koža u požaru

Izvor: Blic, 06.Sep.2018, 09:10

Nišlijka V.L. (56), koja je u požaru 4. septembra zadobila teške opekotine opasne po život na preko 95 odsto kože, preminula je sinoć oko 22 časa u Kliničkom centru u Nišu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.