Nastavak suđenja navijačima Rada

Izvor: Blic, 17.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak suđenja navijačima Rada

BEOGRAD - Ponovljeno suđenje Bojanu Hrvatinu, navijaču Fudbalskog kluba “Rad”, zbog ubistva Bojana Majića, navijača FK “Voždovac” biće nastavljeno u utorak, 19. aprila u Višem sudu u Beogradu.

Hrvatin je bio osuđen na 30 godina zatvora za ubistvo Majića u vozu 4. avgusta 2006, ali je tu presudu Apelacioni sud ukinuo počekom decembra 2010. i naložio novo suđenje.

Osim Hrvatina, na optuženičkoj klupi su još trojica navijača "Rada” kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << presuda takođe ukinuta - Aleksandar Kovačević, koji je bio osuđen na tri godine zatvora, Aleksandar Pavlović na dve i po godine i Goran Pantelić na godinu dana zatvora, zbog učestvovanja u tuči pre ubistva Majića.

Povezane vesti: Ponovljeno suđenje navijačima "Rada" za ubistvo u vozu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.