Majka preko mobilnog čula kako joj sin gine!

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka preko mobilnog čula kako joj sin gine!

PORODICA Stanković u Čačku od juče je u crno zavijena. Majka Jasna i otac Goran izgubili su sina prvenca Stefana (20), studenta, koji je poginuo u utorak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, kada ga je zakačio tramvaj, a potom podleteo pod točkove kola "Hitne pomoći". U šoku je i Stefanov mlađi brat Lazar, njegovi mnogobrojni drugovi, poznanici... U trenutku tragedije, kako smo saznali, Stefan je telefonom pričao sa majkom Jasnom. Nesrećna žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nije ni slutila da će ovo biti poslednji razgovor sa starijim sinom. - Prvo ga je Jasna pozvala, on se nije javio. Kada je video propušten poziv on je nju pozvao. Šta se tačno dogodilo ne znamo, ali su nam rekli da je zakoračio na šine, pokušao da izbegne udar tramvaja, ali ga je ovaj ipak zakačio i odgurnuo. Tog momenta naišlo je vozilo Hitne pomoći i on je pao pravo pod točkove - ispričao nam je Stefanov rođak. - Majka nije znala šta se dogodilo. Veza se prekinula, zvala ga je iznova i iznova... Stefanova devojka Milica tek je kasnije, na fotografijama sa mesta nesreće, koje je videla na internetu, ugledala njegove patike. Tada je shvatila da je njen Stefan nastradao. MOMAK ZA PRIMER Za mladog Čačanina njegovi prijatelji pričaju da je bio odličan drug, momak za primer. Bio je student Građevinskog fakulteta u Beogradu. Ostao mu je još jedan ispit da očisti prvu godinu. Planirao je da se, kada sve obaveze završi u Beogradu, vrati u rodni grad, koji je mnogo voleo. Zla sudbina nije mu to dozvolila.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRT STUDENTA NA BULEVARU: Majka čula kako joj sina ubijaju kola!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2014, 00:26

Potresno: Dok je telefonom razgovarao s majkom Jasnom, na Stefana Stankovića (20) naleteo tramvaj i odbacio ga pod vozilo Hitne pomoći..BEOGRAD/ČAČAK - Student Građevinskog fakulteta Stefan Stanković (20) iz Čačka razgovarao je s majkom telefonom u trenutku kad ga je na Bulevaru kralja Aleksandra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.