TRAGEDIJA ZBOG NEPAŽNJE Mladić kog je pregazio tramvaj telefonirao dok je pretrčavao Bulevar

Izvor: Blic, 03.Jul.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA ZBOG NEPAŽNJE Mladić kog je pregazio tramvaj telefonirao dok je pretrčavao Bulevar

Stefan Stanković (20), student Građevinskog fakulteta iz Čačka, razgovarao je mobilnim telefonom kada je podleteo pod vozilo Hitne pomoći. Stefan Stanković

Student je iz svog stana kod Đeram pijace krenuo kod drugova da im pokaže mehaniku, koju je nedavno položio. Kada se približavao bulevaru, video je na mobilnom telefonu propušten poziv. Odmah je uzvratio poziv, ali tada je usledio udarac tramvaja.

Stanković je bio izvanredan student. Ostalo je samo da položi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan deo matematike II kako bi očistio godinu.

Pročitajte još UŽAS U CENTRU BEOGRADA Udario ga tramvaj, pa poginuo pod kolima Hitne pomoći Rekonstrukcija stravične smrti mladića kog su pregazili tramvaj i kola hitne pomoći Nisam zgazio dečaka, plačem zbog tragedije

- Bio je predobar. Dete za primer. Pred nesreću se čuo s bakom i rekao joj da jedva čeka da završi obaveze i da 15. jula dođe u Čačak. Kovao je planove i za letovanje - kaže mladićev teča Duško Drašković.

Ljubomir Đurić, koji je vozio kombi Hitne pomoći pod koji je mladić podleteo rekao je da nije on zgazio Stankovića

- Pao mi je pred kombi. Viknuo sam: „Ubio sam ga“. Tresao sam se dok sam izlazio iz vozila. Dečak je već bio u krvi... - priča Đurić.

Mladića je tramvaj udario levim prednjim delom i retrovizorom, a od siline udarca, dečko je odbačen na drugi deo šina, baš pred točkove kombija, koji se uz škripu guma zaustavio tik ispred mladićevog tela.

- Bilo je stravično. Znam da nisam ništa kriv, upalio sam rotacije, u vozilu sam imao srčanog bolesnika kome je pozlilo i vozili smo ga u Urgentni centar. Imali smo pravo da idemo šinama. Dečak mi je odjednom pao na vozilo. Mislio sam da sam ga ja udario. Onda sam video da nisam, ali mi je jednako teško. Momak ima godina kao moj sin. Užasno se osećam - potreseno jedva priča Ljubomir Đurić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA ZBOG NEPAŽNJE: Mladića pregazio tramvaj dok je telefonirao

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jul.2014

Stefan Stanković (20), student Građevinskog fakulteta iz Čačka, razgovarao je mobilnim telefonom kada je podleteo pod vozilo Hitne pomoći...Student je iz svog stana kod Đeram pijace krenuo kod drugova da im pokaže mehaniku, koju je nedavno položio. Kada se približavao bulevaru, video je na mobilnom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.