MUP: Na Batrovcima zaplenjeno 3,6 kg heroina

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Na Batrovcima zaplenjeno 3,6 kg heroina

Pripadnici Uprave granične policije zaplenili su na prelazu Batrovci prema Hrvatskoj 3,6 kilograma heroina i uhapsili dve osobe iz Novog Pazara.

Uhapšeni su S.C. (44) i E.C. (37) a u automobilu "pasat" aleksinačkih registarskih oznaka u kome su se nalazili, policija je otkrila sedam paketa sa 3.612 grama heroina u specijalno izrađenom bunkeru.

Policija je kod E.C. pronašla i manju količinu kokaina i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

S.C. i E.C. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet narkotika i određeno im je zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni tužilaštvu u Sremskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.