Ledena šuma i ove godine u Dunavskom parku (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022, 15:27

"Ledena šuma" i ove godine u Dunavskom parku (AUDIO)

U toku su pripreme za početak zimske manifestacije „Ledena šuma“. Po sedmi put čelična konstrukcija koja nosi klizalište u Dunavskom parku je postavljena i sve će biti spremno za 16 .decembar. Da li će „Ledena šuma“ biti zanimljiva sa ponudom kao i prethodnih godina, saznali smo u razgovoru za Radio Novi Sad sa Milicom Marković koja je PR ove manifestacije.

Ove godine manifestacija će biti u nešto manjem obimu, na 700 kvadratnih metara će biti postavljeno klizalište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neće izostati ni "Snežni grad" i "Zimski bazar", kućice u kome će zanatlije prodavati gastronomske specijalitete i suvenire. Neće manjkati ni kulturno umetničkog programa, koji će biti zaista bogat, uz pozorišne trupe i radionice u kojima će moći da uživaju svi naši posetioci, kaže naša sagovornica.

Cene ulaznica su 300 dinara, a iznajmljivanje klizaljki takođe 300 dinara.

Detaljnije u audio prilogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.