LANČANI SUDAR na Gazeli, povređeno dvoje dece

Izvor: NaDlanu.com, 06.Apr.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANČANI SUDAR na Gazeli, povređeno dvoje dece

U lančanom sudaru koji se dogodio pre 40-ak minuta na Gazeli, u krajnjoj levoj traci u smeru ka Novom Beogradu, u kojem je učestvovalo čak devet vozila, povređeno je šest osoba od kojih dvoje dece.

Kako Blic nezvanično saznaje, došlo je do "naletanja" i tri lančana sudara. U prvom udesu je učestvovalo pet automobila i u njemu je povređeno pet osoba. Odmah su se desila još dva udesa u kojem je učestvovalo po dva vozila i u kojima je povređena jedna osoba.

Nada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Macura iz Hitne pomoći potvrdila je da ima šestoto povređenih i da su svi već prebačeni u Urgentni centar.

"Od šestoro povređenih, dvoje je dece, jedno od devet, drugo od tri godine. Srećom, niko nije životno ugrožen, svi imaju lakše povrede", rekla je Macura.

Na mostu Gazela trenutno je velika gužva.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar na Gazeli

Izvor: Studio B, 06.Apr.2015

U sudaru devet vozila, u tri lančana sudara na mostu Gazela na Novom Beogradu povređeno je šest osoba od kojih dvoje dece. Nema životno ugroženih. ..Do sudara je došlo oko 13 časova na mostu Gazela, u smeru ka Šidu, kod isključenja za Centar Sava...U sudaru je učestvovalo ukupno devet vozila...

Nastavak na Studio B...

Šestoro povrijeđeno u lančanom sudaru na Gazeli

Izvor: Cafe.ba, 06.Apr.2015

Šest osoba, među kojima i dvoje djece, povrijeđeno je u lančanom sudaru koji se danas dogodio na mostu "Gazela" preko rijeke Save u Beogradu...Do sudara je došlo oko 13.00 časova u smjeru ka Novom Beogradu kod isključenja za Centar "Sava", a učestvovalo je ukupno devet vozila, saopšteno je iz...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.