Lančani sudar na Gazeli

Izvor: RTS, 06.Apr.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na Gazeli

Šest osoba lakše povređeno u sudaru devet vozila na mostu Gazela na Novom Beogradu. Među povređenima i dvoje dece. Niko nije životno ugrožen.
Oko 13 časova došlo je do tri sudara na mostu Gazela, u smeru ka Šidu, kod isključenja za Centar Sava, potvrđeno je Internet portalu RTS-a u Birou MUP-a za saradnju s medijima.

U jednom sudaru učestvovalo je pet vozila, a u druge dve nezgode po >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva automobila.
Svih šest povređenih, među kojima ima i dece, prebačeno je u Urgentni centar i niko nije zadobio povrede opasne po život, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura za Internet portal RTS-a.
Dvoje dece, starosti tri i devet godina, zadobilo je lakše povrede glave i otok na čelu. Bila su svesna i prebačena su na Urgentni centar, rekla je Macura.
Dodala je da je u sudaru lakše povređena i žena stara 39 godina, koja je zadobila razderotine glave.
Zbrinut je muškarac star oko 30 godina sa istegnućem vrata. U sudaru su lakše povređeni i žena stara oko 60 godina i 50-godišnji muškarac sa lakšom povredom stomaka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.