Kandić da plati Dikoviću 550.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandić da plati Dikoviću 550.000 dinara

Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu Nataše Kandić iz Fonda za humanitarno pravo (FHP) i time potvrdio presudu kojom je Fond obavezan da isplati načelniku Generalštaba Vojske Srbije, generalu Ljubiši Dikoviću, 550.000 dinara, preneo je RTS.

FHP će morati da plati jer mu je, iznošenjem neistina u Dosijeu "Ljubiša Diković", Fond naneo duševne boli, rekao je za RTS Dikovićev pravni zastupnik.

Načelnik Generalštaba tužbu za naknadu štete podneo je zbog povrede časti i ugleda navodima o njegovom učešću u ratnim zločinima.

General Diković je ranije najavio da će ceo iznos dati u humanitarne svrhe.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbijena žalba Nataše Kandić: Mora da plati generalu Dikoviću 550.000

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2016

Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu Nataše Kandić iz Fonda za humanitarno pravo (FHP) i time potvrdio presudu kojom je Fond obavezan da isplati načelniku Generalštaba Vojske Srbije, generalu Ljubiši Dikoviću, 550.000 dinara..."FHP će morati da plati Dikoviću jer mu je, iznošenjem neistina...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.