KORUPCIJA U NIŠU: Službenica suda proneverila 30.000 evra?

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORUPCIJA U NIŠU: Službenica suda proneverila 30.000 evra?

Kako se sumnja, G.R.(62) je u periodu od sredine jula 2009. do sredine aprila 2019. godine, prisvojila novac koji joj je poveren u službi na ime položenog jemstva PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su G.R.(62), službenika Višeg suda u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera, saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << MUP.Pročitajte još: KORUPCIJA U PRIJEPOLjU: Bivšem direktoru Elektrodistribucije produžen pritvorKako se sumnja, ona je u periodu od sredine jula 2009. do sredine aprila 2019. godine, u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, prisvojila novac u iznosu od oko 30.000 evra, koji joj je poveren u službi na ime položenog jemstva. Pročitajte još: UHAPŠENA SLUŽBENICA PIO FONDA: Čak 13 godina krala penzije preminulih?Ona se sumnjiči da je zatim 16. aprila ove godine, po donošenju Rešenja o ukidanju jemstva Višeg suda u Nišu, osobi koja je položila jemstvo predala novac u istom iznosu, a koji potiče iz drugog predmeta.Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sprovedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal oružja pronađen u kući u Trsteniku

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2019

Trstenička policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca iz okoline Trstenika TRSTENIK - TRSTENIČKA policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg...

Nastavak na Večernje novosti...

Muškarac iz Kladova uhapšen zbog posedovanja droge

Izvor: Blic, 19.Apr.2019, 09:49

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su S. R. (1982) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.