KOMEMORACIJA TRAGIČNO NASTRADALOM REPERU: Stigla Gruova majka, Marko Bulat, Nigor...

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEMORACIJA TRAGIČNO NASTRADALOM REPERU: Stigla Gruova majka, Marko Bulat, Nigor...

Vest o smrti pevača šokirala je celu Srbiju. Porodica i prijatelji nemi su od bola. Niko ne može da veruje da Dalibora više nema U DOMU omladine u Beogradu se održava komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua (46), koji je poginuo u utorak u Zemunu. Reper je nastradao na Dunavu, u Zemunu, kada je tokom vožnje kajta udario o vodu. Utapanju je prethodio prelom kičme na dva mesta, posle čega je muzičar ostao paralizovan.Vest o smrti pevača šokirala je celu Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Porodica i prijatelji nemi su od bola. Niko ne može da veruje da Dalibora više nema. U Dom omladine pristižu ožalošćeni. Među prvima je stigla Daliborova majka. Došli su Marko Bulat, BOban rajović, Knez, Bane Lalić (grupa MVP)... Stifao je i Žarko Kovačević, pevač grupe SARS, Sergej Ćetković, Dimitrije Vojnov... PROČITAJTE JOŠ - FOTOGRAFIJE SA MESTA TRAGEDIJE: Gruovo telo prijatelji izvukli iz vode nakon pogibije

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA DEČAKA ŠIROKOG OSMEHA Gruovi prijatelji došli na komemoraciju, govor će da održi njegov veliki drug

Izvor: Blic, 11.Sep.2019

Dalibor Andonov Gru poginuo je pre dva dana u stravičnoj nesreći prilikom vožnje kejta. Danas će u Domu omladine biti održana komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua.

Nastavak na Blic...

Održana komemoracija pevaču: Od Grua se oprostili porodica i prijatelji VIDEO

Izvor: B92, 11.Sep.2019

U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu održana je komemoracija u čast slavnog repera koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.