JAO, JA OVO NE MOGU DA PODNESEM: Supruga stigla na Gruovu komemoraciju - potresne scene, srce da pukne

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAO, JA OVO NE MOGU DA PODNESEM: Supruga stigla na Gruovu komemoraciju - potresne scene, srce da pukne

Oproštaj od tragično nastradalog repera.

Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju tragično preminulom reperu u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače

- Jao, ne mogu ovo da izdržim - rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu. Neutešna supruga popularnog repera nije uspela da zadrži suze, pa je sve vreme grlila sinove.

Gruova majka stigla je zajedno sa Daničinom majkom na komemoraciju, čvrsto su se držale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna za drugu.

Na komemoraciju su među prvima stigli Marko Janković, nekadašnji član grupe "187", glumac Ivan Ivanov, Leontina, Boban Rajović, Coby, Smoke Mardeljano, Marko Bulat, Nenad Knežević Knez, Niggor sa suprugom Suzanom, Marko Đurovski sa ženom Marijom, Edin Škorić, Sale Jovanović...

Komemoracija se održava na mestu gde je Gru imao svoj prvi koncert.

Porodica Dalibora Andonova Grua je obavestila sve prijatelje i poštovaoce da će sahrana biti u četvrtak 12.septembra u 14:30 na groblju Orlovača u Beogradu i poziva da svoj poslednji pozdrav Daliboru Andonovu – Gruu iskažu tom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.