Ješić na saslušanju u vezi slučaja Aflatoksin

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić na saslušanju u vezi slučaja "Aflatoksin"

BEOGRAD - U istrazi slučaja "Aflatoksin" policija je jutros saslušala pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Gorana Ješića.Ješić je Tanjugu rekao da će održati konferenija za novinare na kojoj će saopštiti detalje o saslušanju.Ješić je ranije danas na svom Tviter profilu napisao da ga policajci saslušavaju u vezi prijave nekadašnjeg ministra poljoprivrede Gorana Kneževića "zbog krivičnog dela uznemiravanja javnosti objavljivanjem rezultata mleka pre osam meseci".On je krajem februara upozorio je da je situacija, povodom prisustva aflatoksina u mleku, alarmantna, a na osnovu rezultata istraživanja koje je dobio.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AFERA AFLATOKSIN: Policija saslušala Gorana Ješića!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2013, 06:00

Policija celo jutro ispitivala funkcionera Demokratske stranke u njegovom kabinetu zbog krivičnog dela uznemiravanja javnosti objavljivanjem rezultata analize mleka..BEOGRAD - Dolijao...Goran Ješić, potpredsednik Vlade Vojvodine, saslušan je juče u svom kabinetu zbog afere „aflatoksin“, odnosno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.