Jedan osuđen, četvorica privedena zbog upada u RTS

Izvor: RTS, 17.Mar.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan osuđen, četvorica privedena zbog upada u RTS

Prekršajni sud u Beogradu izrekao je kaznu do 30 dana zatvora 19-godišnjem mladiću na osnovu kršenja Zakona o javnom redu i miru zbog sinoćnog upada u zgradu RTS-a.
Predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao je Tanjugu da je mladić osuđen po hitnom postupku zbog prekršaja "drsko i bezobzirno ponašanje izvršeno u grupi".

On će odmah biti upućen u zatvor na izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kazne, jer žalba na tu odluku ne odlaže izvršenje, izjavio je Marinović.
Marinović je dodao da osuđeni mladić, ipak, na tu odluku ima pravo žalbe.
Prema njegovim rečima, još četiri osobe privedene su Prekršajnom sudu. 
Sud bi do kraja dana trebalo da donese odluke i o njihovim slučajevima, naveo je Marinović. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jedan osuđen, četvorica privedena zbog upada u RTS

Izvor: RTS, 17.Mar.2019

Prekršajni sud u Beogradu izrekao je kaznu do 30 dana zatvora 19-godišnjem mladiću na osnovu kršenja Zakona o javnom redu i miru zbog sinoćnog upada u zgradu RTS-a. . Predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.