Izrečena zatvorska kazna silovatelju Radoju Petroviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrečena zatvorska kazna silovatelju Radoju Petroviću

VALJEVO - Okružni sud u Valjevu osudio je danas Radoja Petrovića (37) iz Beograda na 10,5 godina zatvora zbog obljube nemoćnih lica i više prevara.

Tokom glavnog pretresa, koji je bio zatvoren za javnost, navedeno je da je Petrović tokom 2006. i 2007. godine u više navrata seksualno uznemiravao T. S. (17) i I. S. (12) iz okoline Ljiga.

On je zloupotrebio njihovo poverenje ubeđujući ih kako može da im pomogne u rešavanju njihovih zdravstvenih problema, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodno uočeni tokom sistematskih lekarskih pregleda.

Petrović je u istom periodu u ljiškim selima počinio i više prevara ubeđujući lakoverne kako može da im "skine čini" za šta je naplaćivao od 1.000 dinara do 300 evra.

Posebnim rešenjem Krivičnog veća Okružnog suda u Valjevu, kojim je predsedavala sudija Nada Živić, Petroviću je do pravosnažnosti presude produžen pritvor u kojem se nalazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.