Inđija: Krivična prijava maloletniku zbog droge i pištolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2022, 16:37

Inđija: Krivična prijava maloletniku zbog droge i pištolja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv 17-godišnjaka iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom ulične kontrole, policija je u njegovom džepu pronašla 60 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, a u njegovoj torbi pištolj i oko 177 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Vršcu laboratorija i zasad indijske konoplje, u Pančevu veća količina droge – dvojica uhapšena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu otkrili su u tri odvojene akcije laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, pronašli marihuanu i amfetamin, uhapsili dve osobe, dok će protiv jedne podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.