TRI POLICIJSKE AKCIJE U PANČEVU: Pronađena veća količina droge, uhapšene dve osobe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 23:49

TRI POLICIJSKE AKCIJE U PANČEVU: Pronađena veća količina droge, uhapšene dve osobe (FOTO)

Kako je saopštio MUP, u domaćinstvu S. S. (37) iz Vršca, u improvizovanoj laboratoriji i dvorištu, pronađen je zasad sa stabljikama indijske konoplje i dve vagice za precizno merenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu otkrili su u tri odvojene akcije laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, pronašli marihuanu i amfetamin, uhapsili dve osobe, dok će protiv jedne podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kriminalistička policija je od D. I. (35) iz okoline Pančeva oduzela dva paketa sa oko 1,7 kilograma marihuane, a od tridesetsedmogodišnjaka iz Vršca 22 grama amfetamina i vagicu za precizno merenje.

S. S. i D. I. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu, dok će protiv tridesetsedmogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.