Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Izvor: RTS, 21.Feb.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Četiri osobe uhapšene u dve odvojene akcije zbog sumnje da su počinili krivična dela pokušaj ubistva i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela pokušaj ubistva i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

Policija je uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su kao deo grupe, koju su predvodili Luka C. (20) i Nikola V. (23), koji su pre tri dana uhapšeni u Amsterdamu, počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Lišeni slobode su Filip B. (19), Filip J. (19) obojica iz Beograda i jedna maloletna osoba.

Pretresom stana kod osumnjičenih pronađeno je 400 grama marihuane.

U drugoj akciji, beogradska policija lišila je slobode Predraga S. (26) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

Predrag S. se sumnjiči da je 20. januara ove godine ispred pekare "Hit" na Novom Beogradu pucao u dve muške osobe.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog pokušaja ubistva i trgovine drogom

Izvor: Blic, 21.Feb.2013

Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su počinili krivična dela pokušaj ubistva i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz MUP-a. ..Policija je tri osobe uhapsila zbog sumnje da su kao deo grupe, koju su predvodili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.