Hag: Zabranjene posete Tačiju i pripadnicima OVK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 23:01

Hag: Zabranjene posete Tačiju i pripadnicima OVK

Bivši politički i vojni lideri OVK koji se nalaze u pritvoru Specijalnog suda u Hagu mogu samo da pričaju sa članovima porodice putem video linka, a niko ne može fizički da ih poseti.

Ovu informaciju je danas potvrdio Specijalni sud u Hagu.

"Posete pritvorskom objektu trenutno nisu moguće zbog restriktivnih mera zbog korona virusa. Da bi se olakšao redovan kontakt sa porodicom, omogućeni su sastanci putem video veza", rekla je portparolka Specijalnog suda Angela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Griep, prenosi Kosovo onlajn pozivajući se na Reporteri.

Sedmorica bivših političkih i vojnih vođa OVK optužena su za niz krivičnih dela, od zastrašivanja svedoka, do ubistava i okrutnog postupanja sa ljudima. Na listi optuženih su Hašim Tači, Kadri Veselji, Jakup Krasnići, Redžep Seljimi i Saljih Mustafa.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabranjene posjete Tačiju i pripadnicima OVK u Hagu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2020

HAG - Bivši politički i vojni lideri OVK koji se nalaze u pritvoru Specijalnog suda u Hagu mogu samo da pričaju sa članovima porodice putem video linka, a niko ne može fizički da ih posjeti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.