Izvor: B92, 06.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka ipak primila zahtev za izručenje

Beograd -- Ljajić demantuje navode advokata Biljane Kajganić da grčkim organima još nije stigao zahtev za izručenje Dejana Milenkovića.

"Konzulat je 30. jula predao dokumentaciju Ministarstvu pravde Grčke. Više ništa ne zavisi od nas niti možemo da utičemo", rekao je ministar za ljudska i manjinska prava. Ljajić je rekao i da je u petak razgovarao sa Biljanom Kajganić, koja je potvrdila da se Milenković neće žaliti na odluku o izručenju, što bi trebalo da ubrza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proces.

Prema Ljajićevim rečima, Kajganićka je navela da je izjavila da zahtev nije stigao u Grčku, nakon što je proveravala u sudu u Solunu. Pravni zastupnik Dejana Milenkovića-Bagzija, optuženog za učešće u ubistvu premijera Zorana Đinđića, izjavila je u četvrtak da u Solun nije stigao zahtev vlasti u Beogradu za izručenje njenog klijenta srpskim pravosudnim organima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.