Dva mladića poginula u oružanom obračunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2010, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva mladića poginula u oružanom obračunu

BEOGRAD -

U sukobu vatrenim oružjem u restoranu "Sremska noć" u Batajnici poginula su dva mladića, jedan je u teškom stanju, a još dve osobe su povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Sukob se dogodio u ponoć, a mladić star 23 godine ubijen je na mestu obračuna, dok je drugi, starosti oko 30 godina preminuo u Urgentnom centru od posledica ranjavanja u grudni koš, rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako je agenciji Beta potvrđeno u Urgentnom centru, na odeljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << intenzivne nege zadržan je jedan mladić sa teškim povredama grudnog koša, a drugi, sa povredom ruke, nalazi se na ortopedskom odeljenju.

Lakše povrede glave zadobio je vlasnik kafane koji nije zadržan na lečenju.

Prema nezvaničnim informacijama, do svađe a potom i pucnjave je došlo zbog toga što je grupa mladića odbila da plati račun.

Policija zasad nije izdala saopštenje o ovom događaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.