Dečak iz Subotice povređen na času fizičkog

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak iz Subotice povređen na času fizičkog

Trinaestogodišnji N.B. iz Subotice povređen je danas na času fizičkog u OŠ "Ištvan Sečenji", nakon čega je prebačen u Opštu bolnicu u Subotici.

Kako je Tanjugu rekla portparolka te zdravstvene institucije Suzana Obradović, trinaestogodišnje dete je na Urgentno odeljenje dovezao otac.

Prema prvim informacijama, dečak se okliznuo na loptu i dobio potres mozga.

"Kasnije smo saznali da je prilikom igranja fudbala udario glavom o pod. Dete je bilo svesno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali dezorijentisano, konfuzno, bez znakova povređivanja. Na mekim tkivima glave nije bilo vidljivih znakova povređivanja", precizirala je Obradović.

Policija je u školi, i utvrđuje na koji način je dečak povređen.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Subotica: Dečak povređen na času fizičkog

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2015

Trinaestogodišnji Nikola B. iz Subotice teško je povređen u sredu na času fizičkog u OŠ "Ištvan Sečenji". Za sada nije poznato na koji način je dečak povređen...Prema prvim informacijama, dečak se okliznuo na loptu i dobio potres mozga. On je, žaleći se na velike bolove u stomaku prebačen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.