SU: Dečak povređen na času fizičkog

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU: Dečak povređen na času fizičkog

Trinaestogodišnji učenik Osnovne škole "Ištvan Sečenji", u Subotici, primljen je u subotičku bolnicu zbog povreda zadobijenih na času fizičkog.

"Otac, koji je dovezao dete, rekao je da je dete nejasno pričalo, da se žalio na bolove i stomaku i povraćalo. Nakon lekarskog pregleda, dete je upućeno u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na dalje dijagnostičke pretrage, gde će ga pregledati neurohirurg, urađen ct pregled", rekli su za B92 u subotičkoj bolnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako saznajemo, učenik se povredio na času fizičkog, tako što je pao preko lopte, ali je odmah zatim nastavio da igra fudbal.

Međutim, tek posle trećeg časa učenik se nastavnicima požalio na nesvesticu, a oni su odmah obavestili roditelje.

Pozvana je i policija, koja je takođe ustanovila da je dete povređeno na času fizičkog.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak povređen na času fizičkog

Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2015

Trinaestogodišnji učenik Osnovne škole "Ištvan Sečenji", u Subotici, primljen je u subotičku bolnicu zbog povreda zadobijenih na času fizičkog. - Otac, koji je dovezao dete, rekao je da je dete nejasno pričalo, da se žalio na bolove i stomaku i povraćalo. Nakon lekarskog pregleda, dete je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.