Čačak: Pas lutalica zaklao 16 ovaca!

Izvor: S media, 08.Jul.2011, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Pas lutalica zaklao 16 ovaca!

Vučjak lutalica zaklao je jutros 16 ovaca na imanju Dušana Nikitovića u Miokovcima kod Čačka. Pas nasrnuo i na domaćina, ali je ustuknuo jer je Dušan imao lovačku pušku.

Na imanju Dušana Nikitovića u Miokovcima kod Čačka, pas lutalica je rano jutros u toru zaklao 16 ovaca.

Ogroman vučjak potom je nasrnuo i na Dušana, koji je, kada je čuo da se nešto neobično događa, uzeo lovačku pušku i potrčao prema toru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Zagrlio bombu i aktivirao je!

Uhapšen zbog ubistva komšije letvom

Nevreme pogodilo Čačak i okolinu

"Prva komšinica me je malo pre toga pozvala i rekla da neka životinja kidiše na moje ovce. Kad samo utrčao u tor video sam na sve strane zaklane i naklane ovce. U tom trenutku ogroman vučjak ustremio se i na mene, ali je ustuknuo pred uperenom puškom", ispričao je Nikitović, koji je u stadu imao oko 40 ovaca, od kojih je desetak bilo sjagnjeno.

Na lice mesta, odmah potom, okupili su se meštani, a uskoro je došla i veterinaraska inspekcija iz Čačka.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.