Beogradski advokati traže hitne izbore u komori

Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski advokati traže hitne izbore u komori

Zahtev za raspisivanje i sprovođenje izbora u Advokatskoj komori Beograda (AKP) potpisalo je 833 advokata i uputilo danas aktuelnom predsedniku Slobodanu Šoškiću, s napomenom da se po istom postupi hitno.

Advokati zahtevaju da se odlukom o izborima koji će trajati 12 sati u kontinuitetu, utvrdi i obavezno prisustvo predstavnika kandidata na izborima kako bi se obezbedila transparentnost i verodostojnost glasanja.

Drugi zahtev je da svi organi AKP bez odlaganja podnesu izveštaj o svom radu Skupštini AKP kao i da prvi zadatak izabranih nosilaca funkcija buude sprovođenje detaljne kontrole finansijskog poslovanja od 2010. do 2016. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati traže htine izbore u komori

Izvor: Kurir, 25.Mar.2016

BEOGRAD - Beogradski advokati uputili su danas aktuelnom predsedniku Slobodanu Šoškiću zahtev za raspisivanje i sprovođenje izbora u Advokatskoj komori Beograda (AKP)...Zahtev je potpisalo  833 advokata,  s napomenom da se po istom postupi hitno.Advokati zahtevaju da se odlukom o izborima koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.