Izvor: B92, 09.Nov.2009, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 privedenih pri pokušaju iseljenja

Beograd -- Pet osoba privedeno je pri novom pokušaju iseljenja porodica koje su se nelegalno uselile u stanove MUP-a Srbije. Neki stanari pretili samoubistvima.

Nastavlja se drama u beogradskoj Ulici Sime Igumanova. Policajci koji su se ilegalno uselili u stanove koje su dobile njihove kolege, odbijaju da napuste zgradu. Policija je jutros došla u nameri da silom iseli nelegalne stanare, ali je danas nailšla na malo jači otpor. Pet osoba je privedeno.

Pripadnik MUP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slavoljub Marjanović, koji bez dokumenata stanuje u toj zgradi, prešao je ogradu terase i pretio da će se ubiti, a Nada Radujko polila se benzinom uz pretnju da će se zapaliti.

B92 nezvanično saznaje da je jedna petnaestogodišnja devojčica povređena pri ulasku policije i ona je prevezena u Urgentni centar.

Policajci koji imaju dokumentaciju o dodeli stana su najavili da će sami osloboditi svoje stanove čim se policija povuče.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija oslobađa stanove od policajaca

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2009

Pet osoba privedeno je pri novom pokušaju iseljenja porodica policajaca koje su se nelegalno uselile u stanove MUP-a Srbije. Neki stanari pretili su samoubistvima, a jedna devojčica je povređena...U beogradskoj Ulici Sime Igumanova policajci koji su se ilegalno uselili u stanove koje su dobile njihove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.