Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Jul.2023, 12:31

Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice

Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice. One se ne mire s tom ulogom čak ni kada se dobro udaju jer žele da rade Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice Ove žene zodijaka ne mogu ostati kod kuće i igrati se srećnih domaćica. Nije da ne umeju da kuvaju ili su neuredne.  One samo  vole da sve svoje vreme troše na kuću. One žele da rade da doprinose sebi i svojoj porodici. Zato žele da nastave da rade i nakon što se, na primer, dobro udaju i dobiju decu. Otkrijte >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ko su loše domaćice Predsnavnice ova četiri znaka zodijaka nikako ne žele da im se život vrti samo oko kuće i porodice. Ovan Žena Ovan je veoma aktivna osoba. Ne može da sedi na jednom mestu. Ona želi da radi, da okupira svoj um, da se kreće i da se druži u poslovnom svetu.  Nikada je nećete videti da predugo ostaje na jednom mestu, voli da ima gust dnevni raspored. Što više ima posla, to je srećnija. Rad je ispunjava i čini da se oseća korisnom, konkurentnom, sposobnom i energičnom. Ona sebi neprekidno postavlja ciljeve koje želi da postigne i teži ka većim stvarima životu. Ona nikada ne sedi skrštenih ruku. Lav Žena Lav ne može dugo da sedi bez posla. Oseća se beskorisnom jer sebi ne može da pruži neke stvari na koje je navikla. Ona uvek visoko postavlja letvicu. Sanja velike snove i učiniće sve što je u njenoj moći da ih ostvari. Ako samo sedi i ne radi, ona veoma dobreo zna da nema šanse da ostvari svoje ciljeve. Ona ima visoke zahteve prema sebi jer zna koliko je sposobna i koliko može da postigne. Uvek se poredi  s drugima oko sebe i ni pod kojim okolnostima neće sebi dozvoliti da zaostane za „konkurencijom”. Devica Devica je radoholičar zodijaka. Ona uvek mora nešto da radi. Za nju samo postoji samo posao i ništa drugo. Ona je generalno i perfekcionista i nikada nije zadovoljna onim što drugi rade. Prilično je rigidna i zahtevna prema sebi. Ona će se samo nakratko odmoriti tek dok ne obnovi snagu da bi nastavila da radi punom parom. Jarac Za Jarca je na prvom mestu karijera i rad. Dan bez posla je po njemu izgubljen dan. Žena Jarac se nikada e opušta niti smiruje. Uvek je s laptopom ili mobilnim telefonom u ruci, čak i u kućnoj atmosferi. Ona stalno pred očima ima listu stvari koje treba da obavi. U suprotnom ubi kontrolu što je čini jako nervoznom. Dijana ŠkorićAndreyPopov / gettyimages.comThe post Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jul.2023, 05:30

Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice. Ovu ulogu ne prihvataju ni kada se dobro udaju jer žele da rade.. Ove žene zodijaka ne mogu ostati kod kuće i igrati srećne kuće. Nije da umeju da kuvaju ili da su neuredni. Oni jednostavno vole da provode sve svoje vreme u kući. Žele da...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.