Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jul.2023, 05:30

Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice

Žene u ovim horoskopskim znacima su loše domaćice. Ovu ulogu ne prihvataju ni kada se dobro udaju jer žele da rade.
Ove žene zodijaka ne mogu ostati kod kuće i igrati srećne kuće. Nije da umeju da kuvaju ili da su neuredni. Oni jednostavno vole da provode sve svoje vreme u kući. Žele da rade kako bi doprineli sebi i svojim porodicama. Zato žele da nastave da rade i nakon što se, na primer, dobro venčaju i dobijaju decu.
Saznajte ko su loše domaćice Žene ova četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << horoskopska znaka ne žele da se njihov život vrti samo oko kuće i porodice.
Iznad Žena Ovan je veoma aktivna osoba. Ne može da sedi na jednom mestu. Želi da radi, da okupira svoj um, da se kreće i druži u poslovnom svetu. Nikada nećete videti predugo na jednom mestu, voli da ima gust dnevni raspored.
Što više mora da uradi, sreća je. Rad je ispunjava i čini da se oseća korisnom, konkurentnom, sposobnom i energetskom. Stalno sebi postavlja ciljeve koje želi da postigne i teži većim stvarima u životu. Ona nikada ne sedi skrštenih ruku.
Lav Žena Lav ne može dugo da sedi bez posla. Oseća se beskorisnom jer ne može sebi da priušti neke stvari na koje je navikla. Ona uvek visoko postavlja letvicu. Ona sanja velike snove i učiniće sve što je u njenoj moći da ih ostvari. Ako samo sedi i ne radi, dobro zna da nema šanse da ostvari svoje ciljeve.
Ona ima visoke zahteve prema sebi jer zna koliko je sposobna i koliko može da se postigne. Uvek se poredi sa drugom oko sebe i ni pod kojim uslovima neće dozvoliti sebi da zaostane za „konkursijom“.
Devica Devica je radoholičar zodijaka. Ona uvek mora nešto da uradi. Za nju postoji samo posao i ništa drugo. Ona je generalno i perfekcionista i nikada nije zadovoljan onim što drugi rade.
Ona je prilično kruta i zahtevna prema sebi. Odmaraće se samo nakratko dok ne vrati snagu da nastavi da radi punom parom.
Jarac Za Jarca je to na prvom mestu karijera i rad. Dan bez posla je po njemu izgubljen dan. Žena Jarac se nikada ne opušta ili smiruje. Uvek u ruci ima laptop ili mobilni telefon, čak i u kućnoj atmosferi. Ona uvek ima listu obaveza pred očima. Inače to ubija kontrolu što je čini veoma nervoznom.
Diana ŠkorićAndreiPopov / gettiimages.com


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.