Izvor: Luftika.rs, 18.Dec.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za 2020. godinu

Do Nove godine je ostalo 13 dana i pravo je vreme da vidimo šta nam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu. Ovan će rešiti probleme koji ga dugo muče, unapređenje na poslu za Bika, Blizanci okreću novi list, slobodni Rakovi ulaze u strasnu vezu, Lav pred raskidom, poslovni uspeh za Devicu, velika šansa za Vagu, Škorpija upoznaje osobu koju je čekala ceo život, Strelac pred životnim preokretom, najvažnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << godina za Jarca, Vage očekuje iznenađenje na polju ljubavi, sudbonosni susret za Ribe.
OVAN Posao U novu godinu ulazite poletno, jer će vaša planeta biti u povoljnom aspektu sa vašim Suncem. Filozofski raspoloženi, spremni za akciju ali I za avanturu, vrlo teško će neko moći ispratiti vaš tempo.
U društvu ćete biti lider. Do kraja marta, Saturn I dalje pravi napet aspekt na vaš znak ali to shvatite pozitivno.
Vreme je da se posvetite problemima koji dugo čekaju svoj red. Dvadeset I drugog marta, Saturn prelazi u znak Vodolije, pravi sekstil na vaše Sunce I ulazi uvaše prirodno jedanaesto polje.
To u praksi znači da ćete se ozbiljno posvetiti planovima koji će se sada početi zaista I realizovati. Tu je I Jupiter, tokom čitave godine I to je dodatna dobra vest za vas.
Ipak, povremeno će se dešavati da ćete osećati strah da li su vam zaogaji možda preveliki, ali ćete isto tako ubrzo shvatiti da ste na pravom putu.
Što se tiče, konkretno posla, 2020.godina će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti korak napred, stepenik više u smislu statusa.
Jedan deo vas će odlučiti da promene delatnost. Podrška autoriteta neće izostati, a vi ćete poželeti da sa se dodatno edukujete da biste poboljšali svoju poziciju.
Ljubav: Na polju ljubavi I partnerstva, zauzeti Ovnovi su I dalje u izazovnom periodu. Razlog su poteškoće u komunikaciji u odnosu sa voljenom osobom. jednako se tvrdoglavite, tako je neophodno I da sebe malo preispitate.
Lekcija koju morate savladati jeste kako je to biti u partnerstvu. Bez obzira na to koliko ste dugo u zajednici, ipak ste nekako prirodno ispred partnera, vodite.
Pokušajte to izbalansirati. Ukoliko to ipak ne uspete, sledi rastanak. Ako ste slobodni, sledeća godina će doneti sazrevanje na ovom polju.
Isto tako, velikom broju Ovnova će se pojaviti osoba koja je različitih stavova ali I godina u odnosu na njih.
Zdravlje Kada je u pitanju zdravlje, preporuka je da se i dalje pazite povreda, naročito glave i kolena, zglobova. Saturn je i dalje u izazovnom aspektu sa vašim Suncem i donosi potencijalne probleme.
Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 20. decembar 2019. godine

Izvor: Luftika.rs, 19.Dec.2019, 15:54

Ovan ima dobar dan, Bika čekaju izazovi, Blizanci rade, Rak emotivan, Devica zauzeta, Vagi se posrećilo, Škorpiji dobro ide, Strelac neodlučan, Jarac ima sreće, Vodolija odmorna, a Ribe opuštene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20. decembar 2019. godine.. OVAN POSAO U firmi sastanak. Novi direktor...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.