Akcija zimske provere Honda vozila

Izvor: AutoBlog, 15.Nov.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija zimske provere Honda vozila

Danas počinje velika tradicionalna Honda post prodajna akcija u toku koje će vlasnici Hondi moći da obave zimsku proveru svog vozila za samo 929 dinara, ali i da ostvare brojne dodatne popuste na delove i njihovu ugradnju u ovlašćenim servisima. Prvi put vlasnici Hondi starijih od 2008. moćiće da ostvare specijalne popuste na sve delove sa ugradnjom. U toku zimske akcije koja će trajati do 31.1.2012. godine vlasnici Honda vozila će moći da urade zimsku proveru svih vitalnih tačaka svog automobila u ovlašćenom servisu, po najvišim standardima japanskog proizvođača, po ceni od 929 dinara. Akcija obuhvata i...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalni popusti na delove i usluge u toku zimske Honda servisne akcije

Izvor: Autoportal.rs, 16.Nov.2011, 11:35

Juče je počela velika tradicionalna Honda post-prodajna akcija u toku koje će vlasnici Hondi moći da obave zimsku proveru svog vozila za samo 929 dinara, ali i da ostvare brojne dodatne popuste na delove i njihovu ugradnju u ovlašćenim servisima.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.