Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Okt.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton doputovala u Sarajevo

Američka državna sekretaka Hilari Klinton doputovala je večeras u Sarajevo. Američku zvaničnicu je na sarajevskom aerodromu dočekao ministar spoljnih poslova BiH Zlatko Lagumdžija. Sutra će se Klintonovoj pridružiti i visoka evropska predstavnica za vanjsku politiku i sigurnost Ketrin Ešton, a sastaće se sa visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inckom i specijalnim predstavnikom EU u BiH Piterom Sorensenom. Takođe, Klinton i Ešton će se sutra sastati i sa i članovima Predsedništva BiH i naglasiti hitnu potrebu stranačkih lidera da služe interesima naroda Bosne i Hercegovine i ostvare potrebne reforme. Klinton će, osim BiH, posjetiti Srbiju, Kosovo, Albaniju i Hrvatsku, kako Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/hilari-klinton-doputovala-u-sarajevo.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Hilari Klinton doputovala u Sarajevo

Izvor: Blic, 29.Okt.2012

Američka državna sekretaka Hilari Klinton doputovala je večeras u Sarajevo. Klintonovu je na sarajevskom aerodromu dočekao ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija. ..Sutra će se Klintonovoj pridružiti i visoka evropska predstavnica za vanjsku politiku i sigurnost Ketrin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.