Hilari Klinton danas u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2010, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton danas u Beogradu

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Američka državna sekretarka Hilari Klinton dolazi u utorak posle podne u posetu Srbiji tokom koje će ohrabriti što skoriji početak dijaloga Prištine i Beograda i preneti podršku SAD evropskim integracijama Srbije. Hilari Klinton koja u Beograd dolazi nakon posete Sarajevu, sastaće se u Palati Srbija najpre sa predsednikom Borisom Tadićem, a potom će im se pridružiti članovi državnih delegacija. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Hilari Klinton: Srbija može biti lider u Evropi (VIDEO)

Izvor: EMportal, 12.Okt.2010

Državna sekretarka SAD Hilari Klinton rekla je danas u Beogradu kako se nada da će Srbija postati ne samo članica Evropske unije, već i lider u Evropi i dodala da SAD snazno podržavaju evropski put Srbije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.