Izvor: ItRešenja.com, 23.Feb.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra premijera filma “Krugovi”!

Obaveštavamo vas da će domaća premijera filma “Krugovi” biti održana sutra, 23.februara u 19 časova u Sava Centru, u okviru ovogodišnjeg FESTA. Ekipa koja je radila na filmu, kao i glumci, među kojima su Aleksandar Berček, Nebojša Glogovac, Leon Lučev, …The post Sutra premijera filma “Krugovi”! appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(Intervju) Srdan Golubović: Drama pozajmljenog života

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Feb.2013

Reditelj Srdan Golubović predstaviće se na ovogodišnjem FEST-u sa filmom “Krugovi” koji je na programu 23. (Sava centar, 19.00) i 24. februara (Sava centar, 13.30). Tim povodom sa Golubovićem je razgovarala Una Čolić. Oba vaša filma nose teret lične drame .. Pročitaj višeThe post (Intervju)...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.