Samsung: Na tržištu novi monitori i Smart Signage displeji

Izvor: B92, 09.Feb.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung: Na tržištu novi monitori i Smart Signage displeji

Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Grimaldi Forumu u Monaku liniju inovativnih monitora i Smart Signage displeja.

Novi zakrivljeni monitori se prema saopštenju kompanije gotovo podudaraju sa prirodnom zakrivljenošću oka gledalaca. Ova linija obuhvata SE790C od 34 inča sa ultra-širokim aspektom 21:9, kao i modele SE590C i SE510C, oba od 27 inča.

SE790C je nedavno dobio nagradu za zakrivljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << monitor uz potvrdu udobnosti za vid od organizacije TÜV Rheinland, vodeće međunarodne organizacije za dodelu sertifikata. U tom procesu je ocenjivano predstavljanje boja, jednoobraznost, široki ugao gledanja i rad bez treperenja.

Monitori SD590C i SE510C imaju i specijalni način rada za prikazivanje multimedijalnih sadržaja.

Samsungov prvi profesionalni UHD monitor, UD970 od 31.5 inča, ima RGB color podršku od 99.5% i opcije za dvojako prikazivanje boja.

Za poslovne korisnike Samsung je predstavio i svoj SD850 Business monitor od 27 i 32 inča sa Wide Quad HD rezolucijom, dok je za širu upotrebu ponudio mejnstrim monitore SE360 i SE390 u dimenzijama od 23.6 i 27 inča opremljene širokim uglom gledanja od 178 stepeni, načinom rada koji štedi vid sa prigušenim plavim osvetljenjem, tehnologiju bez treptanja i funkciju Eco-Saving Plus.

Druga generacija SMART Signage displeja, RH55E, od 55 inča nudi ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS) za prilagodljivo prikazivanje poruka.

Prva generacija, RM48D SMART Signage displej od 48 inča je revolucionarni all-in-one digitalno displejsko rešenje za mala i srednja preduzeća. Kombinovanjem informativnih i promotivnih prednosti digitalnog displeja sa direktnom televizijom, RM48D dopušta poslovnim korisnicima da objavljuju različite promocije i poruke uz zabavne i multimedijalne sadržaje.

Dizajniran je tako da radi do 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji, za superiornu pouzdanost i prosleđivanje poslovnih poruka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung predstavio nove zakrivljene i UHD monitore

Izvor: KupiMobilni.com, 09.Feb.2015

Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Grimaldi Forumu u Monaku liniju inovativnih monitora i SMART Signage displeja.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.